Achterbumperbesch. Toyota (Corolla) Verso UR1 04-09 zwart ABS

RGM
GR RBP449-v
  • Beschrijving
  • Meer details

Achterbumperbeschermer Toyota (Corolla) Verso UR1 04-09 ABS, zwart

Bijgewerkt februari 2023

 

Bescherm uw Toyota Corolla Verso 5 deurs 3/04-2/09 met deze achterbumperbeschermer. Uw auto is voorzien van een meegespoten achterbumper. Als u bijvoorbeeld spullen in uw auto laadt raakt de bovenkant van de achterbumper snel bekrast. De achterbumper is erg gevoelig voor schade en de kosten voor reparatie en overspuiten zijn hoog.

Hiervoor ben wij de ideale oplossing: deze achterbumperbeschermer, ook wel een achterbumper beschermlijst genoemd. Dit is een op maat gemaakte beschermer die schade voorkomt op uw achterbumper.

De RGM beschermlijst is gemaakt van duurzaam ABS kunststof waardoor de originele lak niet zal beschadigen. Het is een pasklare beschermlijst die het bovenste deel van uw achterbumper volledig beschermt. De RGM beschermlijsten zijn CNC, laser gestuurd, gesneden om een perfecte pasvorm te garanderen.

Montage:

Deze beschermlijst is precies op maat gemaakt en pasklaar te installeren op de bovenkant van de achterbumper.

De beschermlijst is makkelijk te monteren, installatie duurt ongeveer 10 minuten. Volledige schematische montage instructies worden meegeleverd. De beschermlijst wordt met de meegeleverde dubbelzijdige 3M tape bevestigd. In sommige gevallen kunnen ook de bestaande bouten of schroeven worden gebruikt om de beschermlijst te bevestigen.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__